Vann destillator fra EcoWater av høy kvalitet.


Destillering med etterfiltrering gjennom karbonfilter, er den mest effektive rensing av drikkevann. Det fjerner opp til 99 % av stoffer som kan være i drikkevann, sånn som for eksempel klor, tungmetaller, miljøgifter og uorganiske mineraler (kroppen klarer ikke å bruke uorganiske mineraler).


Virus, bakterier og parasitter fjernes med 100 %.


Den kan leveres i 2 størrelser. Den største med 3,8 liters kanne, kan rense inntil 23 liter i døgnet ved maks bruk. Den mindre med 3 liters kanne, kan rense 15 liter i døgnet ved maks bruk. Begge er pene benkmodeller. Enkel i bruk og et rimeligere og bedre alternativ enn flaskevann.


Enkelte områder har ikke så rent drikkevann som det burde være, og det vil man kunne se på det som blir igjen i rensekolben etter destillering. Rester fra gamle, slitte vannrør, og eventuelle lekkasjer i disse vil gi oss uønskede partikler i vannet. Mange steder er vann og kloakk lagt side om side, og man kan få uheldige lekkasjer.


Rent vann er viktig for kroppen, og gir positive helseeffekter. Ved dehydrering vil kroppen re-hydreres fortere fordi destillering gjør vannmolekylene mindre slik at de lettere kan passere gjennom celleveggen, og frakte næringsstoffer inn og avfallsstoffer ut.


Destillert vann er også ideelt å bruke til kaffe og te, da det vil fremheve smaken. Destillert vann vil også avlaste vannkoker, kaffetrakter og andre vannanretninger slik at det ikke blir avleiringer i disse.


Etter tre ukers bruk av rent destillert vann, anbefaler vi å "re-aktivere" vannet med korallsand, VivaTap eller liknende.


Priser:


Liten destillator: EWS-EU500/230: 3750,- inkl. mva

Stor destillator: EWS-EU800/230: 4937,50 inkl. mva


Frakt kommer i tillegg.